Nieuwe technologieën

Op het terrein "Nieuwe technologieën" werken wij dagelijks aan het uitbreiden van ons technologisch leiderschap. Door in de laboratoria van HARTING een innovatieve benadering en proefdraaien onder praktijkomstandigheden te combineren, kan HARTING het productassortiment snel aanpassen aan steeds kortere technologiecycli. Onze focus ligt te allen tijde op het maximaliseren van de toegevoegde waarde voor de klant.

Nieuwe technologieën evalueren

Als leverancier van oplossingen werkt de HARTING Technology Group voortdurend aan innovaties om de toekomstbestendigheid van producten en oplossingen te verzekeren. Om aan nieuwe behoeften van klanten te voldoen, passen wij ons servicesassortiment regelmatig aan. Wij beoordelen huidige technologietrends en nemen maatregelen om onze producten te verbeteren en nieuwe methodes na te streven.

Coatingsystemen innoveren

Verspreide systemen, informatie en communicatietechnologie (ICT) zijn de focus voor Industrie 4.0; samen met technologieën met betrekking tot materialen en materiaalverwerking.

Dankzij onze vele samenwerkingsverbanden met universiteiten en onderzoeksinstellingen hebben wij sterke partners, waarmee wij ideeën oppakken en implementeren. Met leerstoelen hebben wij het onderzoek versterkt in strategisch belangrijke gebieden, zoals sensornetwerken.

Versnelde ontwikkeling en optimale producten door simulaties

Simulaties verkorten het ontwikkelingsproces, zodat wij snel en voortvarend het productassortiment kunnen aanpassen aan de behoeften van onze klanten.

Wij hebben ook simulaties gebruikt om voor onze klanten het gebruik van bepaalde HARTING-producten te simuleren. Daarom kunnen wij onze klanten altijd de beste producten leveren.

De afdeling Simulaties ondersteunt de productontwikkeling en het procesontwerp. Naast mechanische, elektrische, elektromagnetische en thermische simulaties voeren ze ook spuitgietsimulaties uit.

Via demonstraties presenteren wij onze technische visies aan geselecteerde klanten en partners.

Een overzicht van ons technologie- en kwaliteitsmanagement:

Get in touch
Felix Loske
Manager Technologische bedrijfsontwikkeling

Bekijk hier alle certificaten voor kwaliteitsmanagement