Privacybeleid (NL)

Privacybeleid

Opslag en verwerking van persoonsgegevens

Iedere keer dat een gebruiker een pagina van onze aanbiedingen bezoekt en iedere keer dat een bestand wordt geopend, worden toegangsgegevens over dit proces opgeslagen in een logbestand op onze server en worden deze gegevens geanonimiseerd. Dit proces verwijdert onmiddellijk automatisch de persoonlijke verwijzing naar de data.

Ieder record bestaat hoofdzakelijk uit:

  • de pagina waarvan het bestand werd aangevraagd
  • de naam van het bestand
  • de datum en tijd van het verzoek
  • het IP-adres van de computer waarvan het verzoek werd gedaan
  • het volume van de overgedragen data
  • de toegangsstatus (bestand overgedragen, bestand niet gevonden, enz.)
  • een beschrijving van het type webbrowser dat is gebruikt

Deze geanonimiseerde, opgeslagen gegevens worden alleen voor statistische doeleinden geëvalueerd.

Daar waar de mogelijkheid op onze websites bestaat om persoonlijke of zakelijke gegevens in te voeren (e-mailadressen, namen, adressen), is de openbaarmaking van deze gegevens door de gebruiker altijd en uitdrukkelijk op vrijwillige basis en enkel en alleen om aan de gewenste doeleinden te voldoen. De gegevens worden strikt overeenkomstig de wettelijke voorschriften verwerkt. Natuurlijk wordt verplichte informatie als zodanig gemarkeerd.

Uw persoonlijke gegevens worden verwerkt en alleen opgeslagen voor de vervulling van onze eigen zakelijke doeleinden (Artikel 6 (1) (f) AVG). Uw gegevens worden betrouwbaar behandeld en worden niet zonder autorisatie aan derden verstrekt.

De gepersonaliseerde correlatie van het gebruik van onze websites voor specifieke individuen vindt alleen plaats, nadat voorafgaand toestemming is gegeven (zie hieronder). 

HARTING gebruikt derden als serviceproviders om gegevens, inclusief persoonsgegevens te verwerken, voor hun eigen zakelijke doeleinden. Dit zijn cloud-providers en serviceproviders voor de analyse van de activiteit en van webanalysediensten. Een nadere beschrijving van deze diensten kunt u in de onderstaande tekst vinden.

HARTING verzendt geen gegevens buiten de EU.

Op verzoek kunt u altijd informatie verkrijgen over het type en de omvang van de persoonsgegevens die van u zijn opgeslagen. Daarnaast heeft u overeenkomstig de wettelijke opgelegde voorwaarden het recht deze persoonsgegevens te corrigeren, te blokkeren en te wissen.

Verantwoordelijke contactpersoon

De verantwoordelijke autoriteit voor het verwerken van de gegevens die op deze website zijn verzameld en met inachtneming van het gebruik van de onlinewinkel, is:
HARTING BV., Larenweg 44, 5234 KA ‘s-Hertogenbosch
Tel.: 073-6410404; e-mail: nl(at)HARTING.com

De contactpersoon bij HARTING is:
Cor van der Graaf, HARTING B.V., Larenweg 44, 5234 ’s-HERTOGENBOSCH
Tel. +31 736 410 404, e-mail: datasecurity_nl(at)HARTING.com

Tracking-mechanismen

Het doel van de tracking-mechanismen is om de operator van een website de mogelijkheid te geven onlinemarketingmaatregelen, met inachtneming van hun werkzaamheid, te monitoren en, in sommige gevallen, te regelen. Algemeen gebruikte synoniemen voor de term 'tracking' zijn 'webbesturing', 'webanalyse' en 'verkeersanalyse'. Tracking omvat een succesvole bewaking, regeling en efficiënte analyse van een website en de onlinemarketing meet het gebruik.

Maatregelen die worden gebruikt voor tracking-doeleinden, onderzoeken over het algemeen waar websitebezoekers vandaan komen, hun gedrag en acties op het platform, alsmede, in sommige gevallen, wat ze doen na het verlaten van de pagina. Er worden normaliter twee verschillende methoden gebruikt voor het uitvoeren van tracking.
HARTING gebruikt tracking-mechanismen om de reikwijdte te meten en te analyseren, en de webinhoud te personaliseren. Als u een geregistreerde gebruiker bent en ook bent ingelogd, gebruikt HARTING ook tracking-mechanismen voor profieldoeleinden.

Bereikbaarheidsmeting en analyse

Bereikbaarheidsmeting en analyse (alsmede klik-activiteitenanalyse, dataverkeersanalyse, verkeersanalyse, webanalyse, webregeling, enz.) geven de verzameling en evaluatie van data aan met betrekking tot het gedrag van websitebezoekers. Een analysemechanisme onderzoekt met name waar de bezoekers vandaan komen, welke gebieden van een website worden bezocht en hoe lang individuele subpagina's en categorieën worden bekeken. Op de eerste plaats is dit bestemd om de website te optimaliseren en specifieke doelstellingen effectiever te bereiken (bijvoorbeeld om paginabezoeken, de bezoekersfrequentie of nieuwsbriefabonnementen, enz. te verhogen.). Op fundamenteel niveau kan er onderscheid worden gemaakt in webanalyses, tussen analytische procedures om de doeltreffendheid van de site op permanente basis te meten en methoden om zwakke punten in een website te vinden en potentiële manieren te identificeren om deze te verbeteren.

Cookies

Wij gebruiken zogenaamde cookies op onze website. Dit zijn in wezen tekstbestandjes die op de computer, tablet of smartphone worden opgeslagen en door de bezoeker worden gebruikt, en die een analyse mogelijk maken van het gebruik van de website door de bezoeker. HARTING gebruikt bijvoorbeeld cookies om de voorkeuren van de gebruiker te identificeren en de site, als een reactie hierop, zo goed mogelijk te ontwerpen.

Door gebruik te maken van cookies maken we het gemakkelijker om op een website te navigeren. Daarnaast bieden de cookies een hoge mate van gebruikersvriendelijkheid. Bovendien helpen cookies ons om de specifieke populaire gebieden van onze website te identificeren. Cookies maken het mogelijk om gedurende een specifieke periode informatie te verzamelen en deze identificeren de computer van de bezoeker. Wij gebruiken permanente cookies om de begeleiding van de gebruiker te verbeteren en persoonlijke content te leveren. Wij gebruiken ook zogenaamde sessiecookies, die automatisch worden verwijderd, wanneer u uw browser sluit. U kunt uw browser configureren, zodat deze u informeert, wanneer er cookies worden geplaatst, zodat het gebruik van cookies voor u transparant wordt gemaakt.

Op onze website gebruiken wij vijf verschillende categorieën cookies:

  • noodzakelijke cookies
  • prestatiecookies
  • functionele cookies
  • persoonlijke cookies
  • doelcookies

Noodzakelijke cookies: deze cookies hebt u nodig om de website te bekijken en gebruik te maken van specifieke functies. Als er bijvoorbeeld producten in een onlinewinkelwagen worden geplaatst, zorgen deze cookies ervoor dat als de gebruiker de website verlaat en later terugkeert naar de site, de producten zich nog steeds in de winkelwagen bevinden.

Prestatiecookies: deze cookies verzamelen informatie over hoe bezoekers een website gebruiken: bijvoorbeeld welke pagina's ze het meest bezoeken en of ze foutberichten van de websites ontvangen. Deze cookies verzamelen geen informatie die de bezoeker persoonlijk kan identificeren. Alle informatie die met behulp van deze cookies wordt verzameld, is anoniem en wordt uitsluitend gebruikt om de functionaliteit en diensten van de website te verbeteren. Derhalve maken wij gebruik van prestatiecookies om statistieken te genereren over hoe onze website wordt gebruikt en om te zien hoe effectief onze marketingcampagnes zijn.

Functionele cookies: deze cookies maken het mogelijk om de diensten aan te bieden waarom u vraagt, bijvoorbeeld wanneer u een video wilt bekijken. Functionele cookies maken het ook mogelijk om de instellingen die u op de website heeft aangebracht, vast te houden (bijvoorbeeld locatie). Deze cookies kunnen u niet volgen, wanneer u naar andere websites gaat en kunnen niet identificeren waar u op het internet heeft gesurfd buiten onze website. Zonder deze cookies zouden wij niet op verzoek bepaalde diensten of functies kunnen bieden.

Persoonlijke cookies: wij gebruiken persoonlijke cookies om u te herkennen, wanneer u naar onze website terugkeert, om inhoud voor u te personaliseren en uw instellingen op te slaan (zoals uw voorkeurstaal).

Doelcookies: deze cookies worden gebruikt om u op maat gemaakte advertenties aan te bieden, die betrekking hebben op uw interessegebieden. Deze cookies maken het ook mogelijk om hoe vaak een bepaalde advertentie aan u wordt getoond, te beperken, om de efficiëntie van een marketingcampagne te meten en te begrijpen hoe mensen na het bekijken van een bepaalde advertentie reageren. Doelcookies worden over het algemeen door advertentienetwerken op webpagina's geplaatst (met toestemming van de desbetreffende eigenaar van de website). De cookies identificeren dat de gebruiker een website heeft bezocht, en geven deze informatie door aan andere bedrijven, zoals advertentiebedrijven. In veel gevallen worden ze geassocieerd met de functionaliteit van een website, die is geleverd door het desbetreffende bedrijf. Wij gebruiken doelcookies echter om verbindingen met sociale netwerken tot stand te brengen. Deze sociale netwerken kunnen de informatie met betrekking tot uw bezoek dan verder gebruiken om advertenties op andere websites nauwkeuriger op maat te maken en informatie aan adverterende netwerken, die wij gebruiken, te bieden over uw bezoeken. Daardoor krijgt u alleen advertenties te zien op basis van uw surfgedrag, die interessant voor u kunnen zijn.

Doelcookies worden expliciet gebruikt om aan de gebruiker op maat gemaakte advertenties weer te geven op basis van hun surfgedrag. U krijgt dus advertenties te zien van producten en diensten van HARTING op andere websites. In onlinemarketing wordt dit ook 'retargeting' genoemd.

Voorkomen dat cookies worden opgeslagen: over het algemeen kunt u voorkomen dat cookies op uw harde schijf worden opgeslagen door in uw browserinstellingen de optie 'Alle cookies blokkeren' te selecteren. Bovendien kunt u uw browser zo configureren dat u eerst om toestemming wordt gevraagd, voordat er een cookie wordt geplaatst. U kunt cookies ook verwijderen nadat ze zijn ingesteld. Om erachter te komen hoe dit in uw specifieke geval werkt, dient u de helppagina's van uw browser te raadplegen.

Houd er rekening mee: als u cookies volledig blokkeert in de instellingen van de webbrowser die u gebruikt, kunt u van bepaalde functionaliteiten van onze website geen gebruikmaken of kunt u slechts beperkt van bepaalde functies gebruikmaken.

In het geval dat u automatisch uw cookies verwijdert, door de configuraties die u maakt, moeten de opt-out-cookies misschien opnieuw worden geactiveerd.

In ons cookiebeleid kunt u meer informatie over de cookies vinden, die wij gebruiken.

Nieuwsbrief

Als onderdeel van uw registratie voor een e-mailnieuwsbrief heeft HARING uw e-mailadres nodig waar de nieuwsbrief naartoe gestuurd kan worden. Alle andere informatie wordt vrijwillig gegeven en wordt gebruikt om u persoonlijk aan te spreken, de nieuwsbrief aan uw persoonlijke voorkeuren aan te passen en vragen met betrekking tot uw e-mailadres duidelijk te maken.

Als u zich op deze website aanmeldt voor de nieuwsbrief, gebruikt HARTING de data die u heeft ingevoerd, uitsluitend voor dit doel of om u te informeren over de omstandigheden die relevant zijn voor deze service of registratie. HARTING geeft deze data door aan hun serviceprovider, ClickDimensions (LLC 5901 Peachtree Dunwoody Road, NE Suite B500 Atlanta, GA 30328), voor het doel om de mailing van de nieuwsbrief te beheren en uit te voeren en deze serviceprovider slaat de data dan op in Microsoft Dynamics. Uw gegevens worden niet op servers buiten de EU opgeslagen.

Een geldig e-mailadres, het land en een taal zijn nodig om de nieuwsbrief te ontvangen. Het IP-adres waarmee u zich heeft geregistreerd voor de nieuwsbrief alsmede de datum en tijd wanneer u de nieuwsbrief hebt besteld, worden ook opgeslagen. HARTING heeft deze data als bewijs nodig in het geval van misbruik, wanneer het geregistreerde e-mailadres voor de nieuwsbrief niet van de gebruiker is. Om een verdere beveiliging te bieden tegen een onjuist geregistreerd e-mailadres door derden in de circulatielijst van HARTING, gebruikt HARTING een "double opt-in"-procedure. In deze procedure ontvangt u een bevestigingsmail na registratie, die is gestuurd naar het gespecificeerde e-mailadres. U ontvangt alleen de gewenste e-mailnieuwsbrief als u uw registratie bevestigt door op de link in deze e-mail te klikken. Als onderdeel van deze procedure worden de bestelling voor de nieuwsbrief, het verzenden van de bevestigingsmail en de ontvangst van de bevestiging van de registratie allemaal geregistreerd.

Wij willen u erop wijzen dat wij uw gebruiksgewoonten evalueren, wanneer wij nieuwsbrieven verzenden. Om dit te kunnen, maken wij gebruik van de tracking-functies van ClickDimensions. De verzonden e-mails bevatten zogenaamde webbakens of tracking-pixels die 1-pixel-beeldbestanden bevatten die op onze website worden opgeslagen. Voor deze evaluaties combineren wij de verzamelde data en webbakens met uw e-mailadres en individuele ID. Links die in de nieuwsbrief staan, bevatten ook deze ID. Wij gebruiken de data dus om een gebruikersprofiel aan te maken om de nieuwsbrief aan uw individuele interesses aan te passen. Tijdens dit proces registreren wij wanneer u onze nieuwsbrief leest en op welke links u klikt, en daaruit leiden wij uw persoonlijke interesses af. Wij combineren deze data met de acties die u op onze website uitvoert.

Volgen met behulp van webbakens of tracking-pixels is niet mogelijk, als u de weergave van beelden in uw e-mailprogramma standaard heeft uitgeschakeld. Is dit het geval wordt de nieuwsbrief niet volledig weergegeven en kunt u waarschijnlijk niet van alle functies gebruikmaken. Als u de beelden handmatig heeft weergegeven, wordt de hierboven beschreven tracking uitgevoerd.

myHARTING

Als u gebruik wilt maken van myHARTING moet u zich registreren door uw e-mailadres op te geven (gebruikersnaam), een wachtwoord te kiezen en de bedrijfsnaam, het adres van het bedrijf, het land, de taal, de achternaam en het adres te vermelden — alle andere gevraagde details zijn niet verplicht, maar die kunt u als aanvullende informatie verstrekken. HARTING gebruikt de zogenaamde dubbele opt-in-procedure voor de registratie, d.w.z. dat uw registratie wordt alleen voltooid, als u uw registratie al via een bevestigingsmail heeft bevestigd door op de betreffende link te klikken. Als wij niet binnen 24 uur een bevestiging van u hebben ontvangen, wordt uw registratie automatisch uit onze database verwijderd. Het is verplicht de bovengenoemde data te verstrekken, omdat alle andere informatie vrijwillig via het gebruik van ons portaal kan worden gegeven.

Als u myHARTING gebruikt, slaan wij de data die wij van u vereisen om deze service te leveren, op totdat u uw toegang deactiveert. Wij zullen ook de details opslaan die u vrijwillig heeft gegeven, zolang u gebruikmaakt van myHARTING. U kunt al uw details bekijken in het beveiligde klantengebied en, indien gewenst, deze door HARTING laten wijzigen of verwijderen. De juridische grondslag is art. 6 (1)(a, f) AVG.

Om onbevoegde toegang tot uw persoonsgegevens door derden te voorkomen, wordt de verbinding versleuteld door TLS-technologie.

Op de gebruiker gebaseerde en/of gepersonaliseerde aanbiedingen

Onze webaanbiedingen dienen voor onze gebruikers zo bruikbaar en interessant mogelijk te zijn. Daarom presenteren wij aanbiedingen en productaanbevelingen die zo goed mogelijk aansluiten op de persoonlijke interesses van de gebruiker (gepersonaliseerde en op de gebruiker gebaseerde aanbiedingen). Wij gebruiken cookies en andere technologieën om deze data te verzamelen.

Op gebruik gebaseerde onlinereclame: onze website en gekoppelde websites waarvan een gebruiker vandaan komt, verzamelen en verwerken het gedrag van de bezoeker. De gebruiker profiteert hiervan, omdat de advertenties die worden gegenereerd, gemaakt zijn op basis van hun specifieke interessegebieden; d.w.z. dat er minder willekeurige advertenties worden weergegeven. Een cookie wordt op de computer van de gebruiker opgeslagen om informatie te verzamelen over het gedrag van de gebruiker.

Wij gebruiken de volgende hulpmiddelen om data te verzamelen om op de gebruiker gebaseerde onlinereclame aan te bieden:

  • Google Analytics
  • Google AdWords
  • Google Tag Manager                

Informatie van aanbieder inzake gegevensbescherming
https://policies.google.com/privacy?hl=de

Opt-out-optie
http://bit.ly/1Q6YkQI

U kunt meer informatie over cookies en individuele providers vinden op de website youronlinechoices.com. Deze site biedt u ook de mogelijkheid om met bepaalde tools of alle tools bezwaar te maken tegen de op de gebruiker gebaseerde onlinereclame.

Gepersonaliseerde aanbiedingen: wij gebruiken deze technologieën ook om terugkerende gebruikers te herkennen. Gepersonaliseerde aanbiedingen zijn gebaseerd op de analyse van het koopgedrag en het desbetreffende gebruik van de bezoeker van onze elektronische media.

Wij gebruiken de volgende data om advertenties te maken die op u en uw interesses zijn gebaseerd:

  • data in uw klantenaccount en data die u met ons heeft gedeeld bij het doen van aankopen (stamgegevens)
  • data over uw aankopen – op datum of in de toekomst – bij HARTING (transactiedata) en informatie afgeleid van hetzelfde (bijvoorbeeld welke producten u prefereert om te kopen of te configureren)
  • informatie die automatisch wordt gegenereerd, wanneer u onze elektronische media bezoekt (website of app, inclusief andere apparaten) inclusief de datum en tijd van het bezoek (gebruiksgegevens) en informatie afgeleid van hetzelfde (bijvoorbeeld welke inhoud u bekijkt en hoe vaak)
  • producten waarnaar u in onze elektronische media heeft gezocht of die u heeft bekeken

Het analyseren en evalueren van de hiervoor genoemde informatie maakt het voor ons mogelijk om op maat gemaakte aanbiedingen te creëren en productaanbevelingen te doen voor individuele gebruikers. Gepersonaliseerde aanbiedingen kunnen per post worden verstuurd, tijdens een bezoek aan onze elektronische media worden aangeboden (website en app) of – als de gebruiker zijn uitdrukkelijke toestemming heeft gegeven – via e-mail of push-berichten worden verzonden.

Om onze aanbiedingen te optimaliseren op basis van uw interesses, gebruiken wij de volgende tool:

Acquia Lift

Bij HARTING.com gebruiken wij de Acquia Lift-service aangeboden door Acquia Inc., 53 State Street, 10th Floor, Boston, MA 02109, VS. Alle verzamelde data wordt opgeslagen en verwerkt op servers in de EU.

Acquia Lift faciliteert personalisatie en biedt ons de mogelijkheid om de interesses, voorkeuren en het gedrag van gebruikers te registreren.

Hiervoor gebruikt Acquia Lift cookies om terugkerende gebruikers op onze website te herkennen. Door het analyseren van uw acties bij vorige bezoeken kunnen wij u content aanbieden, die u interessant vindt.

Acquia Lift gebruikt ook geo-targeting-methoden die de regio identificeren waar u zich bevindt. Deze bieden ons de mogelijkheid om u content aan te bieden die interessant is voor uw specifieke regio – zoals onze contactwidget, die de relevante contactpartner voor uw regio identificeert. Uw IP-adres wordt niet opgeslagen en wordt alleen voor dit proces gebruikt.

U kunt cookies weigeren en voorkomen dat ze worden opgeslagen door de software van uw browser overeenkomstig te configureren: als u dit doet, deactiveert u Acquia Lift. Als u hiervoor echter kiest, kunt u niet van de voordelen profiteren (functies en op maat gemaakte inhoud), die Acquia Lift op onze website aanbiedt

Bereikbaarheidsmeting en analyse met Google Analytics

Om onze website te ontwerpen die aan de behoeften van gebruikers voldoet, maken wij gepseudonimiseerde gebruikersprofielen met behulp van Google Analytics, een webanalysedienst die wordt aangeboden door Google Inc. ("Google"). Google gebruikt cookies om te analyseren hoe individuele gebruikers een website gebruiken. De informatie die de cookie genereert, ongeacht het gebruik van deze website, wordt normaliter naar een van de servers van Google in de VS gestuurd en daar opgeslagen. Omdat wij op deze website echter IP-anonimisering hebben geactiveerd, wordt uw IP-adres door Google vóór verzending in de Europese lidstaten of naar andere ondertekende landen van de overeenkomst van het Europese Economische Gebied ingekort. Alleen in uitzonderlijke omstandigheden wordt uw volledige IP-adres naar een server van Google in de VS gestuurd, voordat het adres wordt ingekort. Google gebruikt deze informatie ten behoeve van HARTING om uw gebruik van de website te analyseren, om rapporten te maken over de activiteiten van de website en ons aanvullende diensten te leveren met betrekking tot het gebruik van de website en het internet. Het IP-adres dat in de context van Google Analytics naar uw browser is gestuurd, wordt niet gecombineerd met andere data van Google.

Profilering, bereikbaarheidsmeting en analyse stoppen

U kunt de bereikbaarheidsmeting en de profilering van de gebruiker (hetzij gepseudonimiseerd of gepersonaliseerd) door Google Analytics op ieder moment stoppen. U kunt de volgende methoden gebruiken om dit te realiseren:

  • U kunt voorkomen dat de cookies die worden gebruikt voor profilering, niet meer worden opgeslagen door de software van de browser overeenkomstig te configureren, zoals hierboven uitvoerig is beschreven.
  • Een andere mogelijkheid is een 'opt-out-cookie' in te stellen, die u via de volgende link kunt vinden: Google Analytics deactiveren. De opt-out-cookie voorkomt echter alleen, dat een webanalyse wordt uitgevoerd zolang de browser de opt-out-cookie opslaat.
  • Afhankelijk van de browser die u gebruikt, kunt u misschien een browserplug-in installeren die tracking voorkomt. Installeer gewoon de beschikbare browserplug-in om dit uit te voeren.

Gegevensbeveiliging

Wij willen u erop wijzen dat het gezien de huidige staat van de technologie niet mogelijk is een volledige beveiliging van de data, die over het internet wordt verzonden, te garanderen. In sommige gevallen kunnen externe partijen de beveiliging van het netwerk binnendringen en de communicatie monitoren. Houd er rekening mee dat de transmissie van de data via e-mail in principe niet is versleuteld.

Bewaarperiode

HARTING slaat de persoonlijke data op die voor zakelijke doeleinden zijn verzameld, zolang dit is vereist voor de zakelijke relatie en verwijdert deze data, wanneer deze niet meer nodig zijn. Een zakelijke doel wordt geacht uiterlijk te zijn verstreken, wanneer de beperkingsperioden voor alle claims die kunnen voortvloeien uit de zakelijke relatie, zijn verstreken, volgend op de algemene toepasselijke bepalingen. In geval van twijfel moet worden verondersteld dat deze periode 10 jaar na de laatste zakelijke transactie is. Als HARTING persoonsgegevens ontvangt en er geen gerelateerde zakelijke transacties plaatsvinden, worden deze data uiterlijk na 3 jaar verwijderd. Natuurlijk zal HARTING deze data verwijderen, als een zakelijk doel niet langer meer bestaat en de gebruiker zijn toestemming intrekt.

Recht op toegang, recht op rectificatie, recht op informatie

U heeft te allen tijde het recht op toegang tot uw opgeslagen persoonsgegevens, alsmede tot informatie betreffende de herkomst, ontvanger en het doel van de opslag. Bovendien heeft u het recht op rectificatie en het recht op het verwijderen van uw gegevens (het 'recht om vergeten te worden').

De volgende links bieden u aanvullend de mogelijkheid om toegang te verkrijgen tot de persoonsgegevens die door de HARTING Technology Group zijn verzameld, overeenkomstig artikel 13 & 14 van de EU Algemene verordening gegevensbescherming:

Intrekken van de toestemming

U kunt de toestemming met betrekking tot het gebruik van uw gegevens op ieder gewenst moment intrekken, hetzij schriftelijk of elektronisch. Hetzelfde geldt, als uw persoonsgegevens zijn verwerkt overeenkomstig art. 6 par. 1 lit. f van de AVG.

Toestemming intrekken middels e-mail: Let op: Cor van der Graaf, HARTING B.V., Larenweg 44, 5234 ’s-HERTOGENBOSCH

In het geval dat u uw toestemming voor het opslaan en verwerken van uw gegevens intrekt, kan HARTING Stiftung & Co. KG niet meer in staat u zijn bepaalde diensten aan te bieden, zoals deelname aan competities.

Als u uw toestemming intrekt, zullen wij uw persoonsgegevens niet meer verwerken. Dit is niet van toepassing in het geval dat wij kunnen aantonen dat de verwerking nodig is om dwingende en wettelijke redenen die uw belang, rechten en vrijheid ondergeschikt maken of in het geval dat de verwerking dient ter handhaving, uitoefening of verdediging van wettelijke claims of rechten.

Klachten

U heeft ook het recht om op ieder gewenst moment klachten in te dienen en deze te richten aan de betreffende toeziende autoriteit voor gegevensbescherming. Neem a.u.b. hier contact op met de Autoriteit Persoonsgegevens, Postbus 93374, 2509 AJ DEN HAAG, College Bescherming Persoonsgegevens (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/)

Geldigheid van deze verklaring inzake gegevensbescherming

Wij behouden ons het recht voor om deze verklaring inzake gegevensbescherming in voorkomende gevallen aan te vullen of aan te passen. Deze verklaring is het laatst aangevuld op 9 april 2019.