Privacybeleid (BE)

Privacy Policy

Verantwoordelijke contactpersoon

De verantwoordelijke autoriteit voor het verwerken van de gegevens die op deze website zijn verzameld en met inachtneming van het gebruik van de eShop, is:
HARTING N.V., Z.3 Doornveld 23, 1731 ZELLIK
Tel.: +32 2  464 95 52; e-mail: [email protected]

De contactpersoon bij HARTING is:
HARTING N.V., Z.3 Doornveld 23, 1731 ZELLIK
Tel.: +32 2  464 95 52,, e-mail: [email protected]

Opslag en verwerking van persoonsgegevens

Iedere keer dat een gebruiker een pagina van onze aanbiedingen bezoekt en iedere keer dat een bestand wordt geopend, worden toegangsgegevens over dit proces opgeslagen in een logbestand op onze server en worden deze gegevens geanonimiseerd. Dit proces verwijdert onmiddellijk automatisch de persoonlijke verwijzing naar de data.

Ieder record bestaat hoofdzakelijk uit:

  • de pagina waarvan het bestand werd aangevraagd
  • de naam van het bestand
  • de datum en tijd van het verzoek
  • het IP-adres van de computer waarvan het verzoek werd gedaan
  • het volume van de overgedragen data
  • de toegangsstatus (bestand overgedragen, bestand niet gevonden, enz.)
  • een beschrijving van het type webbrowser dat is gebruikt

Deze geanonimiseerde, opgeslagen gegevens worden alleen voor statistische doeleinden geëvalueerd.

Daar waar de mogelijkheid op onze websites bestaat om persoonlijke of zakelijke gegevens in te voeren (e-mailadressen, namen, adressen), is de openbaarmaking van deze gegevens door de gebruiker altijd en uitdrukkelijk op vrijwillige basis en enkel en alleen om aan de gewenste doeleinden te voldoen. De gegevens worden strikt overeenkomstig de wettelijke voorschriften verwerkt. Natuurlijk wordt verplichte informatie als zodanig gemarkeerd.

Uw persoonlijke gegevens worden verwerkt en alleen opgeslagen voor de vervulling van onze eigen zakelijke doeleinden (Artikel 6 (1) (f) AVG). Uw gegevens worden betrouwbaar behandeld en worden niet zonder autorisatie aan derden verstrekt.

De gepersonaliseerde correlatie van het gebruik van onze websites voor specifieke individuen vindt alleen plaats, nadat voorafgaand toestemming is gegeven (zie hieronder). 

HARTING gebruikt derden als serviceproviders om gegevens, inclusief persoonsgegevens te verwerken, voor hun eigen zakelijke doeleinden. Dit zijn cloud-providers en serviceproviders voor de analyse van de activiteit en van webanalysediensten. Een nadere beschrijving van deze diensten kunt u in de onderstaande tekst vinden.

HARTING verzendt geen gegevens buiten de EU.

De volgende links bieden u bovendien de mogelijkheid om toegang te krijgen tot informatie over het verzamelen van persoonlijke gegevens door ons in overeenstemming met de artikelen 13 en 14 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming van de EU:

Tracking-mechanismen

Het doel van de tracking-mechanismen is om de operator van een website de mogelijkheid te geven onlinemarketingmaatregelen, met inachtneming van hun werkzaamheid, te monitoren en, in sommige gevallen, te regelen. Algemeen gebruikte synoniemen voor de term 'tracking' zijn 'webbesturing', 'webanalyse' en 'verkeersanalyse'. Tracking omvat een succesvole bewaking, regeling en efficiënte analyse van een website en de onlinemarketing meet het gebruik.

Maatregelen die worden gebruikt voor tracking-doeleinden, onderzoeken over het algemeen waar websitebezoekers vandaan komen, hun gedrag en acties op het platform, alsmede, in sommige gevallen, wat ze doen na het verlaten van de pagina. Er worden normaliter twee verschillende methoden gebruikt voor het uitvoeren van tracking.
HARTING gebruikt tracking-mechanismen om de reikwijdte te meten en te analyseren, en de webinhoud te personaliseren. Als u een geregistreerde gebruiker bent en ook bent ingelogd, gebruikt HARTING ook tracking-mechanismen voor profieldoeleinden.

Bereikbaarheidsmeting en analyse

Bereikbaarheidsmeting en analyse (alsmede klik-activiteitenanalyse, dataverkeersanalyse, verkeersanalyse, webanalyse, webregeling, enz.) geven de verzameling en evaluatie van data aan met betrekking tot het gedrag van websitebezoekers. Een analysemechanisme onderzoekt met name waar de bezoekers vandaan komen, welke gebieden van een website worden bezocht en hoe lang individuele subpagina's en categorieën worden bekeken. Op de eerste plaats is dit bestemd om de website te optimaliseren en specifieke doelstellingen effectiever te bereiken (bijvoorbeeld om paginabezoeken, de bezoekersfrequentie of nieuwsbriefabonnementen, enz. te verhogen.). Op fundamenteel niveau kan er onderscheid worden gemaakt in webanalyses, tussen analytische procedures om de doeltreffendheid van de site op permanente basis te meten en methoden om zwakke punten in een website te vinden en potentiële manieren te identificeren om deze te verbeteren.

Third Party services en Cookies

Wij gebruiken zogenaamde cookies op onze website. Dit zijn in wezen tekstbestandjes die op de computer, tablet of smartphone worden opgeslagen en door de bezoeker worden gebruikt, en die een analyse mogelijk maken van het gebruik van de website door de bezoeker. HARTING gebruikt bijvoorbeeld cookies om de voorkeuren van de gebruiker te identificeren en de site, als een reactie hierop, zo goed mogelijk te ontwerpen.

Door gebruik te maken van cookies maken we het gemakkelijker om op een website te navigeren. Daarnaast bieden de cookies een hoge mate van gebruikersvriendelijkheid. Bovendien helpen cookies ons om de specifieke populaire gebieden van onze website te identificeren. Cookies maken het mogelijk om gedurende een specifieke periode informatie te verzamelen en deze identificeren de computer van de bezoeker. Wij gebruiken permanente cookies om de begeleiding van de gebruiker te verbeteren en persoonlijke content te leveren. Wij gebruiken ook zogenaamde sessiecookies, die automatisch worden verwijderd, wanneer u uw browser sluit. U kunt uw browser configureren, zodat deze u informeert, wanneer er cookies worden geplaatst, zodat het gebruik van cookies voor u transparant wordt gemaakt.

In de cookie-instellingen op onze website vindt u mogelijk meer informatie over de specifieke cookies die worden gebruikt. Daar kunt u de selectie van toegestane cookies en functies ook op elk moment corrigeren via de gebruikershandleiding voor het toestaan van cookies.

Over het algemeen kunt u het gebruik van cookies op uw harde schijf vooraf instellen in uw browserinstellingen. Let in dit geval op: Als u het gebruik van cookies volledig blokkeert in de instellingen van de door u gebruikte webbrowser, kunt u bepaalde functionaliteiten van onze website niet of beperkt gebruiken.

Op onze website gebruiken wij vijf verschillende categorieën cookies:

Noodzakelijke cookies: deze cookies hebt u nodig om de website te bekijken en gebruik te maken van specifieke functies. Als er bijvoorbeeld producten in een onlinewinkelwagen worden geplaatst, zorgen deze cookies ervoor dat als de gebruiker de website verlaat en later terugkeert naar de site, de producten zich nog steeds in de winkelwagen bevinden.

Prestatiecookies: deze cookies verzamelen informatie over hoe bezoekers een website gebruiken: bijvoorbeeld welke pagina's ze het meest bezoeken en of ze foutberichten van de websites ontvangen. Deze cookies verzamelen geen informatie die de bezoeker persoonlijk kan identificeren. Alle informatie die met behulp van deze cookies wordt verzameld, is anoniem en wordt uitsluitend gebruikt om de functionaliteit en diensten van de website te verbeteren. Derhalve maken wij gebruik van prestatiecookies om statistieken te genereren over hoe onze website wordt gebruikt en om te zien hoe effectief onze marketingcampagnes zijn.

Functionele cookies: deze cookies maken het mogelijk om de diensten aan te bieden waarom u vraagt, bijvoorbeeld wanneer u een video wilt bekijken. Functionele cookies maken het ook mogelijk om de instellingen die u op de website heeft aangebracht, vast te houden (bijvoorbeeld locatie). Deze cookies kunnen u niet volgen, wanneer u naar andere websites gaat en kunnen niet identificeren waar u op het internet heeft gesurfd buiten onze website. Zonder deze cookies zouden wij niet op verzoek bepaalde diensten of functies kunnen bieden.

Persoonlijke cookies: wij gebruiken persoonlijke cookies om u te herkennen, wanneer u naar onze website terugkeert, om inhoud voor u te personaliseren en uw instellingen op te slaan (zoals uw voorkeurstaal).

Nieuwsbrief en ClickDimensions

Als onderdeel van uw registratie voor een e-mailnieuwsbrief heeft HARING uw e-mailadres nodig waar de nieuwsbrief naartoe gestuurd kan worden. Alle andere informatie wordt vrijwillig gegeven en wordt gebruikt om u persoonlijk aan te spreken, de nieuwsbrief aan uw persoonlijke voorkeuren aan te passen en vragen met betrekking tot uw e-mailadres duidelijk te maken.

Als u zich op deze website aanmeldt voor de nieuwsbrief, gebruikt HARTING de data die u heeft ingevoerd, uitsluitend voor dit doel of om u te informeren over de omstandigheden die relevant zijn voor deze service of registratie. HARTING geeft deze data door aan hun serviceprovider, ClickDimensions (LLC 5901 Peachtree Dunwoody Road, NE Suite B500 Atlanta, GA 30328), voor het doel om de mailing van de nieuwsbrief te beheren en uit te voeren en deze serviceprovider slaat de data dan op in Microsoft Dynamics. Uw gegevens worden niet op servers buiten de EU opgeslagen.

Een geldig e-mailadres, het land en een taal zijn nodig om de nieuwsbrief te ontvangen. Het IP-adres waarmee u zich heeft geregistreerd voor de nieuwsbrief alsmede de datum en tijd wanneer u de nieuwsbrief hebt besteld, worden ook opgeslagen. HARTING heeft deze data als bewijs nodig in het geval van misbruik, wanneer het geregistreerde e-mailadres voor de nieuwsbrief niet van de gebruiker is. Om een verdere beveiliging te bieden tegen een onjuist geregistreerd e-mailadres door derden in de circulatielijst van HARTING, gebruikt HARTING een "double opt-in"-procedure. In deze procedure ontvangt u een bevestigingsmail na registratie, die is gestuurd naar het gespecificeerde e-mailadres. U ontvangt alleen de gewenste e-mailnieuwsbrief als u uw registratie bevestigt door op de link in deze e-mail te klikken. Als onderdeel van deze procedure worden de bestelling voor de nieuwsbrief, het verzenden van de bevestigingsmail en de ontvangst van de bevestiging van de registratie allemaal geregistreerd.

Wij willen u erop wijzen dat wij uw gebruiksgewoonten evalueren, wanneer wij nieuwsbrieven verzenden. Om dit te kunnen, maken wij gebruik van de tracking-functies van ClickDimensions. De verzonden e-mails bevatten zogenaamde webbakens of tracking-pixels die 1-pixel-beeldbestanden bevatten die op onze website worden opgeslagen. Voor deze evaluaties combineren wij de verzamelde data en webbakens met uw e-mailadres en individuele ID. Links die in de nieuwsbrief staan, bevatten ook deze ID. Wij gebruiken de data dus om een gebruikersprofiel aan te maken om de nieuwsbrief aan uw individuele interesses aan te passen. Tijdens dit proces registreren wij wanneer u onze nieuwsbrief leest en op welke links u klikt, en daaruit leiden wij uw persoonlijke interesses af. Wij combineren deze data met de acties die u op onze website uitvoert.

Volgen met behulp van webbakens of tracking-pixels is niet mogelijk, als u de weergave van beelden in uw e-mailprogramma standaard heeft uitgeschakeld. Is dit het geval wordt de nieuwsbrief niet volledig weergegeven en kunt u waarschijnlijk niet van alle functies gebruikmaken. Als u de beelden handmatig heeft weergegeven, wordt de hierboven beschreven tracking uitgevoerd.

In de cookie-instellingen op onze website vindt u mogelijk meer informatie over de specifieke cookies die worden gebruikt. Daar kunt u de selectie van toegestane cookies en functies ook op elk moment corrigeren via de gebruikershandleiding voor het toestaan van cookies.

myHARTING

Als u gebruik wilt maken van myHARTING moet u zich registreren door uw e-mailadres op te geven (gebruikersnaam), een wachtwoord te kiezen en de bedrijfsnaam, het adres van het bedrijf, het land, de taal, de achternaam en het adres te vermelden — alle andere gevraagde details zijn niet verplicht, maar die kunt u als aanvullende informatie verstrekken. HARTING gebruikt de zogenaamde dubbele opt-in-procedure voor de registratie, d.w.z. dat uw registratie wordt alleen voltooid, als u uw registratie al via een bevestigingsmail heeft bevestigd door op de betreffende link te klikken. Als wij niet binnen 24 uur een bevestiging van u hebben ontvangen, wordt uw registratie automatisch uit onze database verwijderd. Het is verplicht de bovengenoemde data te verstrekken, omdat alle andere informatie vrijwillig via het gebruik van ons portaal kan worden gegeven.

Als u myHARTING gebruikt, slaan wij de data die wij van u vereisen om deze service te leveren, op totdat u uw toegang deactiveert. Wij zullen ook de details opslaan die u vrijwillig heeft gegeven, zolang u gebruikmaakt van myHARTING. U kunt al uw details bekijken in het beveiligde klantengebied en, indien gewenst, deze door HARTING laten wijzigen of verwijderen. De juridische grondslag is art. 6 (1)(a, f) AVG.

Om onbevoegde toegang tot uw persoonsgegevens door derden te voorkomen, wordt de verbinding versleuteld door TLS-technologie.

Op de gebruiker gebaseerde en/of gepersonaliseerde aanbiedingen

Onze webaanbiedingen dienen voor onze gebruikers zo bruikbaar en interessant mogelijk te zijn. Daarom presenteren wij aanbiedingen en productaanbevelingen die zo goed mogelijk aansluiten op de persoonlijke interesses van de gebruiker (gepersonaliseerde en op de gebruiker gebaseerde aanbiedingen). Wij gebruiken cookies en andere technologieën om deze data te verzamelen.

Op gebruik gebaseerde onlinereclame: onze website en gekoppelde websites waarvan een gebruiker vandaan komt, verzamelen en verwerken het gedrag van de bezoeker. De gebruiker profiteert hiervan, omdat de advertenties die worden gegenereerd, gemaakt zijn op basis van hun specifieke interessegebieden; d.w.z. dat er minder willekeurige advertenties worden weergegeven. Een cookie wordt op de computer van de gebruiker opgeslagen om informatie te verzamelen over het gedrag van de gebruiker.

Wij gebruiken de volgende hulpmiddelen om data te verzamelen om op de gebruiker gebaseerde onlinereclame aan te bieden:

  • Google
  • Facebook
  • Quora
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Bing

In de cookie-instellingen op onze website vindt u mogelijk meer informatie over de specifieke cookies die worden gebruikt. Daar kunt u de selectie van toegestane cookies en functies ook op elk moment corrigeren via de gebruikershandleiding voor het toestaan van cookies.

Gepersonaliseerde aanbiedingen: wij gebruiken deze technologieën ook om terugkerende gebruikers te herkennen. Gepersonaliseerde aanbiedingen zijn gebaseerd op de analyse van het koopgedrag en het desbetreffende gebruik van de bezoeker van onze elektronische media.

Wij gebruiken de volgende data om advertenties te maken die op u en uw interesses zijn gebaseerd:

  • data in uw klantenaccount en data die u met ons heeft gedeeld bij het doen van aankopen (stamgegevens)
  • data over uw aankopen – op datum of in de toekomst – bij HARTING (transactiedata) en informatie afgeleid van hetzelfde (bijvoorbeeld welke producten u prefereert om te kopen of te configureren)
  • informatie die automatisch wordt gegenereerd, wanneer u onze elektronische media bezoekt (website of app, inclusief andere apparaten) inclusief de datum en tijd van het bezoek (gebruiksgegevens) en informatie afgeleid van hetzelfde (bijvoorbeeld welke inhoud u bekijkt en hoe vaak)
  • producten waarnaar u in onze elektronische media heeft gezocht of die u heeft bekeken

Het analyseren en evalueren van de hiervoor genoemde informatie maakt het voor ons mogelijk om op maat gemaakte aanbiedingen te creëren en productaanbevelingen te doen voor individuele gebruikers. Gepersonaliseerde aanbiedingen kunnen per post worden verstuurd, tijdens een bezoek aan onze elektronische media worden aangeboden (website en app) of – als de gebruiker zijn uitdrukkelijke toestemming heeft gegeven – via e-mail of push-berichten worden verzonden.

Om onze aanbiedingen te optimaliseren op basis van uw interesses, gebruiken wij de volgende tool:

Contentsquare

Mits u ons daarvoor toestemming geeft, maakt deze website gebruik van technologieën van Content Square SaaS. Interactiegegevens van de websitebezoeker worden in gepseudonimiseerde vorm verzameld voor het optimaliseren van de bruikbaarheid van de website met behulp van cookies. De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website wordt gewoonlijk doorgestuurd naar een Contentsquare-server en daar opgeslagen. Het IP-adres dat door uw browser wordt doorgegeven, wordt niet samengevoegd met andere gegevens van Contentsquare. Contentsquare garandeert dat uw IP-adres wordt afgekort, zodat alle gegevens anoniem worden verzameld. De volgende cookies worden door Contentsquare opgeslagen: _cs_id, om terugkerende websitegebruikers te herkennen (tot 13 maanden) _cs_s, een sessiecookie die aan het begin van het websitebezoek wordt aangemaakt, en 30 minuten na de laatste paginaweergave wordt verwijderd. Het gebruik van Contentsquare is gebaseerd op uw toestemming (Art. 6 para. 1 lit. a) DSGVO).

Bereikbaarheidsmeting en analyse met Google Analytics

Om onze website te ontwerpen die aan de behoeften van gebruikers voldoet, maken wij gepseudonimiseerde gebruikersprofielen met behulp van Google Analytics, een webanalysedienst die wordt aangeboden door Google Inc. ("Google"). Google gebruikt cookies om te analyseren hoe individuele gebruikers een website gebruiken. De informatie die de cookie genereert, ongeacht het gebruik van deze website, wordt normaliter naar een van de servers van Google in de VS gestuurd en daar opgeslagen. Omdat wij op deze website echter IP-anonimisering hebben geactiveerd, wordt uw IP-adres door Google vóór verzending in de Europese lidstaten of naar andere ondertekende landen van de overeenkomst van het Europese Economische Gebied ingekort. Alleen in uitzonderlijke omstandigheden wordt uw volledige IP-adres naar een server van Google in de VS gestuurd, voordat het adres wordt ingekort. Google gebruikt deze informatie ten behoeve van HARTING om uw gebruik van de website te analyseren, om rapporten te maken over de activiteiten van de website en ons aanvullende diensten te leveren met betrekking tot het gebruik van de website en het internet. Het IP-adres dat in de context van Google Analytics naar uw browser is gestuurd, wordt niet gecombineerd met andere data van Google.

Facebook

Wij zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het gebruik van Facebook of Instagram met Facebook Ireland Ltd, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ireland, [email protected], Fax: +1 650 543 5340 als gezamenlijke verwerkingsverantwoordelijken op grond van Art. 26 DSGVO en de Facebook Page Insights Supplement (https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum).

Facebook Ireland Ltd. verwerkt (persoons)gegevens bij het gebruik van Facebook-producten - inclusief bij het bezoeken van onze Facebook- of Instagram-pagina - ook van personen die niet op een van de Facebook-diensten zijn ingelogd. Welke (persoons)gegevens dit in detail zijn, hoe, voor welke doeleinden en op welke rechtsgrondslag ze worden verwerkt, wordt door Facebook beschreven in haar gegevensbeleid (https://help.instagram.com/519522125107875?helpref=page_content ), dat van toepassing is op alle Facebook-producten. Daar vindt u ook informatie over hoe u contact kunt opnemen met Facebook en over de instellingsmogelijkheden voor advertenties, cookies, enz. De gegevens kunnen worden doorgegeven aan landen buiten de Europese Unie.

Voor meer informatie over de cookies die Facebook plaatst bij het hebben van een Facebook-account, het gebruik van Facebook-producten (waaronder de website en apps) of het bezoeken van andere websites en apps die gebruikmaken van Facebook-producten (waaronder de "Vind ik leuk"-knop of andere Facebook-technologieën), verstrekt Facebook het Cookiebeleid (https://www.facebook.com/policies/cookies/ ). Informatie over hoe u de over u bewaarde informatie kunt beheren, vindt u ook op deze link: https://www.facebook.com/policies/cookies/

Wanneer u onze Facebook- of Instagram-pagina bezoekt, verzamelt Facebook onder andere uw IP-adres. Samen met andere informatie die Facebook via cookies ontvangt, verstrekt Facebook ons als exploitant van de Facebook-pagina statistische informatie over het gebruik van deze Facebook-pagina (zogenaamde pagina-inzichten). Dit zijn geaggregeerde gegevens die laten zien hoe gebruikers omgaan met de pagina. Deze pagina-inzichten kunnen gebaseerd zijn op persoonlijke gegevens die door Facebook zijn verzameld in verband met het bezoek van een gebruiker aan of de interactie met onze Facebookpagina en de inhoud ervan. Facebook geeft hierover hier meer informatie: https://www.facebook.com/about/privacy.

We kunnen Page Insights gebruiken om anoniem bereik, paginaweergaven, tijd besteed aan videoposts, acties (vind ik leuk, commentaar, delen van posts) en per leeftijd, geslacht en locatie (zoals aangegeven door gebruikers in hun respectievelijke Facebook-profielen) te evalueren. Daarbij kunnen instellingen worden gemaakt voor de evaluatie van het bereik of kunnen overeenkomstige filters worden ingesteld met betrekking tot de selectie van een tijdsperiode, de overweging van een specifieke post alsook demografische groeperingen (bv. vrouwelijk, 20-30 jaar oud). Deze gegevens worden geanonimiseerd, geaggregeerd en geabstraheerd. Uit deze instellingen kunnen dus geen conclusies over individuen worden getrokken. De evaluatie dient voor een optimale vormgeving van het aanbod op onze pagina's met het oog op public relations.

De rechtsgrondslag voor deze gegevensverwerking is Art. 6 para. 1 lit. a en f DSGVO.

Wij, als aanbieder van de informatiedienst, verzamelen en verwerken geen verdere gegevens uit het gebruik van de pagina's.

Onafhankelijk van uw rechten tegenover ons, heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Ierse commissie voor gegevensbescherming (verantwoordelijk voor Facebook Ireland Ltd.) (art. 77 DSGVO).

Indien u specifieke vragen heeft over de bescherming van uw gegevens, kunt u contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming of de functionaris voor gegevensbescherming van Facebook Ireland Ltd. https://www.facebook.com/privacy/explanation.

Feedback van klanten

Uw mening is belangrijk voor ons!

Om uw ervaring met onze digitale contactpunten, zoals onze websites en onze digitale aanbiedingen, voortdurend te verbeteren, kunnen wij voor marktonderzoeksdoeleinden contact met u opnemen.

U zult de mogelijkheid hebben, op vrijwillige basis, om ons uw mening te geven via een onderzoeksfaciliteit die wordt aangeboden door onze dienstverlener Qualtrics Ireland Ltd. Uw mening zal anoniem worden verzameld en anoniem worden verwerkt.

In de cookie-instellingen op onze website kunt u meer informatie vinden over de specifieke cookies en diensten van derden die worden gebruikt. (Link naar User-Centrics)
 

Gegevensbeveiliging

Wij willen u erop wijzen dat het gezien de huidige staat van de technologie niet mogelijk is een volledige beveiliging van de data, die over het internet wordt verzonden, te garanderen. In sommige gevallen kunnen externe partijen de beveiliging van het netwerk binnendringen en de communicatie monitoren. Houd er rekening mee dat de transmissie van de data via e-mail in principe niet is versleuteld.

Bewaarperiode

HARTING slaat de persoonlijke data op die voor zakelijke doeleinden zijn verzameld, zolang dit is vereist voor de zakelijke relatie en verwijdert deze data, wanneer deze niet meer nodig zijn. Een zakelijke doel wordt geacht uiterlijk te zijn verstreken, wanneer de beperkingsperioden voor alle claims die kunnen voortvloeien uit de zakelijke relatie, zijn verstreken, volgend op de algemene toepasselijke bepalingen. In geval van twijfel moet worden verondersteld dat deze periode 10 jaar na de laatste zakelijke transactie is. Als HARTING persoonsgegevens ontvangt en er geen gerelateerde zakelijke transacties plaatsvinden, worden deze data uiterlijk na 3 jaar verwijderd. Natuurlijk zal HARTING deze data verwijderen, als een zakelijk doel niet langer meer bestaat en de gebruiker zijn toestemming intrekt.

Recht op toegang, recht op rectificatie, recht op informatie

Jouw rechten

U hebt het recht om informatie te verkrijgen over de persoonsgegevens die op u betrekking hebben (Art. 15 AVG) die door ons worden verwerkt. Verder heeft u recht op rectificatie (Art. 16 AVG), verwijdering (Art. 17 AVG) of beperking van de verwerking (Art. 18 AVG) en recht op gegevensoverdraagbaarheid (Art. 20 AVG).

U hebt het recht om niet te worden onderworpen aan een beslissing die uitsluitend is gebaseerd op geautomatiseerde verwerking, inclusief profilering, die rechtsgevolgen voor hen heeft of hen op vergelijkbare wijze aanzienlijk beïnvloedt. Om de rechten en vrijheden en de gerechtvaardigde belangen van de betrokkene te vrijwaren, is er dus in ieder geval het recht om je mening te uiten en de beslissing aan te vechten.

Er is ook het recht om te allen tijde een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit voor gegevensbescherming.

Recht om bezwaar te maken tegen uw toestemming of tegen gegevensverwerking

Als u uw toestemming hebt gegeven voor de verwerking van uw gegevens (6 I a AVG of Art. 9 I I I a AVG), hebt u het recht om deze toestemming te allen tijde in te trekken. De rechtmatigheid van de gegevensverwerking die is uitgevoerd tot de intrekking blijft onaangetast door de intrekking.

Recht om bezwaar te maken tegen gegevensverzameling in speciale gevallen en tegen directe reclame (Art. 21 AVG)

INDIEN DE GEGEVENSVERWERKING GESCHIEDT OP GROND VAN ART. 6 ABS. 1 LIT. E OF F GDPR, HEBT U HET RECHT OM TE ALLEN TIJDE BEZWAAR TE MAKEN TEGEN DE VERWERKING VAN UW PERSOONSGEGEVENS OM REDENEN DIE VOORTVLOEIEN UIT UW BIJZONDERE SITUATIE; DIT GELDT OOK VOOR PROFILERING OP BASIS VAN DEZE BEPALINGEN. DE RESPECTIEVE RECHTSGRONDSLAG WAAROP DE VERWERKING IS GEBASEERD, IS TE VINDEN IN DEZE VERKLARING INZAKE GEGEVENSBESCHERMING. INDIEN U BEZWAAR MAAKT, ZULLEN WIJ UW PERSOONSGEGEVENS NIET LANGER VERWERKEN, TENZIJ WIJ DWINGENDE LEGITIEME GRONDEN VOOR DE VERWERKING KUNNEN AANTONEN DIE ZWAARDER WEGEN DAN UW BELANGEN, RECHTEN EN VRIJHEDEN, OF DE VERWERKING DIENT OM RECHTSVORDERINGEN TE DOEN GELDEN, UIT TE OEFENEN OF TE VERDEDIGEN (BEZWAAR OP GROND VAN ARTIKEL 21, LID 1, GDPR). INDIEN UW PERSOONSGEGEVENS WORDEN VERWERKT TEN BEHOEVE VAN DIRECT MARKETING, HEBT U HET RECHT OM TE ALLEN TIJDE BEZWAAR TE MAKEN TEGEN DE VERWERKING VAN UW PERSOONSGEGEVENS TEN BEHOEVE VAN DERGELIJKE MARKETING; DIT GELDT OOK VOOR PROFILERING VOOR ZOVER DEZE VERBAND HOUDT MET DERGELIJKE DIRECT MARKETING. INDIEN U BEZWAAR MAAKT, ZULLEN UW PERSOONSGEGEVENS VERVOLGENS NIET LANGER WORDEN GEBRUIKT VOOR DIRECT MARKETING (BEZWAAR OP GROND VAN ART. 21 LID 2 GDPR).

Intrekking van toestemming

U kunt de toestemming met betrekking tot het gebruik van uw gegevens op ieder gewenst moment intrekken, hetzij schriftelijk of elektronisch. Hetzelfde geldt, als uw persoonsgegevens zijn verwerkt overeenkomstig art. 6 par. 1 lit. f van de AVG.

Toestemming intrekken middels e-mail: [email protected]

Toestemming intrekken via post: attn.: Geert-Jan Stöver, HARTING N.V., Z.3 Doornveld 23, 1731 ZELLIK

In het geval dat u uw toestemming voor het opslaan en verwerken van uw gegevens intrekt, kan HARTING Stiftung & Co. KG niet meer in staat u zijn bepaalde diensten aan te bieden, zoals deelname aan competities.

Als u uw toestemming intrekt, zullen wij uw persoonsgegevens niet meer verwerken. Dit is niet van toepassing in het geval dat wij kunnen aantonen dat de verwerking nodig is om dwingende en wettelijke redenen die uw belang, rechten en vrijheid ondergeschikt maken of in het geval dat de verwerking dient ter handhaving, uitoefening of verdediging van wettelijke claims of rechten.

Klachten

U heeft ook het recht om op ieder gewenst moment klachten in te dienen en deze te richten aan de betreffende toeziende autoriteit voor gegevensbescherming. Neem a.u.b. hier contact op met de Autoriteit Persoonsgegevens, Postbus 93374, 2509 AJ DEN HAAG, College Bescherming Persoonsgegevens (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/)

Geldigheid van deze verklaring inzake gegevensbescherming

Wij behouden ons het recht voor om deze verklaring inzake gegevensbescherming in voorkomende gevallen aan te vullen of aan te passen. Deze verklaring is het laatst aangevuld op juni 2022.