Onderneming

Kwaliteit

Het is ons doel om consequent het summum te bereiken in klantgerichtheid, efficiency en foutloze producten en services in de automobielindustrie. Het belangrijkste voor ons is dat we de optimale kwaliteit en functionele betrouwbaarheid voor onze klanten verzekeren.

Kwaliteit is ons motto

De HARTING Technology Group heeft altijd gewerkt volgens de meest strenge kwaliteitsstandaarden. Als concern dat wordt gecontroleerd door DQS, werken wij al sinds 1991 volgens de richtlijnen van ISO 9001.

Het certificaat voor de uniforme, mondiaal toepasselijk set regels die wordt gebruikt om managementsystemen in de automobielindustrie op één lijn te brengen en te evalueren, werd in juli 2007 aan ons aangeboden en werd sindsdien jaarlijks bevestigd.

HARTING Quality and Technology Centre (HQT)

Tegenwoordig gebruiken wij de IATF 16949-standaard voor certificeringen en voor het in lijn brengen van onze kwaliteitsstandaarden.

Binnen de HARTING Technology Group kunnen wij ook vertrouwen op ons eigen magneetlaboratorium en het HARTING CTS-laboratorium dat is geaccrediteerd in overeenstemming met DIN EN ISO/IEC 17025.

EOL-tester in de productie

3D-metingen in het laboratorium

Wilt u meer te weten komen?