Elektromobiliteit

In Duitsland wint E-mobiliteit aan momentum en belang, omdat de grote automobielfabrikanten de toekomst van het transport actief en creatief willen vormgeven met een elektrisch offensieve strategie en de hermodellering van hun automobielen. De wereldwijd actieve HARTING Technology Group is een pionier en technologiepartner voor deze revolutie in de automobielindustrie. HARTING ontwikkelt en produceert laadkabels en -apparatuur voor elektrische en plug-in hybride voertuigen voor alle relevante markten.

Openbaar opladen

Er zijn verschillende factoren die cruciaal zijn voor de acceptatie en het succes van elektrische voertuigen: naast het aantal laadstations en een uitgebreide laadinfrastructuur in commerciële en openbare ruimten is een laadtechnologie zeer belangrijk, die gebruiksvriendelijk is en geld bespaart tijdens het opladen.

Mobiele werkmachines opladen

Productie- en logistieke processen die soepel en zeer efficiënt verlopen: dit wordt steeds belangrijker; met name in tijden van individualisering. Wanneer er met enkele stuks-batches wordt gewerkt, dienen productie en logistiek te veranderen, en zich daaraan aan te passen om aan de vereisten te voldoen. Het optimaliseren van de eigen goederenstroom is één van de vele aspecten, waar het hier over gaat.

Productoverzicht

HARTING Automotive ontwikkelt en produceert laadapparatuur voor elektrische en plug-in-hybride voertuigen. Onze producten beschikken over de toelatingen en certificaten die relevant zijn voor alle specifieke marktsectoren en wettelijke vereisten wereldwijd