Elektromobiliteit

Laadkabel in het voertuig

Zullen bestuurders hun plug-in-hybride of elektrische voertuigen in de toekomst waarschijnlijk vaker thuis of bij laadstations opladen? We vermoeden dat dat een combinatie van beide zal zijn.

Thuis en in laadstations opladen

In de praktijk betekent dit dat bestuurders hun elektrische voertuigen thuis opladen voor het dagelijkse woon-werk-verkeer. De infrastructurele laadkabels die hiervoor worden gebruikt, worden rechtstreeks geleverd aan de automobielfabrikanten.

Voor langere reizen zijn echter modus-3-laadkabels vereist voor gebruik op openbare laadstations.

Modus-3 verwijst naar een laadmodus die een laadkabel met twee connectoren gebruikt, zodat de kabel kan worden gebruikt in het contact van een openbaar AC-laadstation.

Eersteklas leverancier voor BMW en de Volkswagen Group

HARTING Automotive werkt samen met vrijwel alle Duitse OEM-automobielfabrikanten evenals met een aantal in het buitenland. Als eersteklas leverancier leveren wij verschillende laadapparaten aan de Volkswagen Group samen met zijn merken Porsche, VW, Audi, Seat, Skoda, Bentley evenals aan de sector voor bedrijfsvoertuigen. Ook voor de BMW Group zijn wij een eersteklas leverancier.

De autofabrikant was ervan overtuigd dat wij geschikte, op maat gemaakte oplossingen leveren voor al zijn relevante markten. Onze laadconnectoren zijn gecertificeerd voor vele nationale markten. De laadkabels zijn verkrijgbaar als standaardversie met een lengte van vier meter, of met een aanpasbare lengte.

Wilt u de variëteit van onze producten ontdekken?

Laadapparatuur voor de elektromobiliteit in de eCatalogus