Onderneming

HARTING Automotive

Als bekende competente partner voor elektromobiliteit en actuatoren voor de elektromobiliteit en industrieel gebruik bepalen wij de standaarden met onze maatwerkoplossingen.

Al 25 jaar vertegenwoordigt HARTING Automotive topkwaliteit en vooraanstaande innovaties in elektromagnetische klepsystemen voor actuatoren in de automobieltechniek evenals in de mechatronica en verbindingstechnologie. In de snel groeiende markt van systemen voor de laadinfrastructuur voor elektromobiliteit zijn we een veel gevraagde partner voor zeer efficiënte laadoplossingen op maat.

Over ons

HARTING Automotive werd medio jaren 90 opgericht. Ondersteund door de hoogpresterende, technologiegerichte HARTING Technology Group, ontwikkelt en produceert HARTING Automotive kabelbomen en elektromagnetische componenten op maat voor leveranciers in de automobielindustrie en de industriële sector.

We hebben onze reputatie gevestigd als specialist in verbindingstechnologie voor de baanbrekende, groeiende elektromobiliteitssector.

Als betrouwbare partner voor onze klanten zijn wij altijd in de pas blijven lopen met de groeiende vraag en de veranderingen in industriële sectoren. Wij bepalen de norm met onze producten die fungeren als benchmarks voor hun betreffende productklassen. Ook in de opkomende elektromobiliteitssector is er vraag naar onze oplossingen. Wij zijn bijvoorbeeld een eersteklas leverancier voor de levering van laadkabels aan de Volkswagen Group.

Wilt u meer te weten komen?