Elektromobiliteit

Toepassingsgebieden

Elektromobiliteit voor de toekomst – met HARTING als uw partner

Elektromobiliteit wordt in de komende jaren steeds belangrijker. En dat geldt niet alleen voor de auto- en vrachtwagenbranches. Aanvragen van busexploitanten, pakketdiensten en de intra-logistiek bevestigen dat deze sectoren ook in toenemende mate zijn geïnteresseerd in e-mobiliteit.

Elektromobiliteit voor de toekomst – met HARTING als uw partner

De producten van HARTING Automotive dekken een grote reeks toepassingen af voor de elektromobiliteit. Deze variëren van producten voor spoorwegtoepassingen, infrastructuuroplossingen voor toekomstige mobiele werkmachines en moderne laadoplossingen voor automobielen.

Wij bieden oplossingen voor de volledige leveringsketen: inclusief het opwekken van energie, de transmissie en conversie daarvan voor gebruik in elektrische voertuigen. Uit ons complete productassortiment leveren wij de juiste producten voor het overdragen van vermogen, signalen en data voor toepassingen die energie opwekken en leveren voor de elektromobiliteit.

Automotive

Laden bij elektrische stopcontacten in het huishouden

Laad bij het stopcontact thuis of onderweg. Kom meer te weten!

Laden bij openbare laadstations

Er is een modus-3 kabel in de kofferbak om te laden bij vrij toegankelijke laadstations. Kom meer te weten! 

Ultrasnel laden

Door krachtig snelladen met gebruik van een DC-laadconnector hoeft u minder te wachten.

Laden bij mobiele werkmachines

Voor businessmodellen die zijn gebaseerd op gebruiksduur, moeten industriële vrachtwagens en vorkheftrucks zo snel mogelijk opnieuw worden opgeladen. Kom meer te weten!

Wilt u meer te weten komen over onze laadsystemen?