Elektromagnetische klepsysteem

Markten

Veel bedrijven in de automobiel- en leveringsindustrie, evenals in vele andere industriesectoren vertrouwen op de voortreffelijke prestaties en betrouwbaarheid van de elektromagnetische systemen van HARTING Automotive.

Automobielindustrie

Op het gebied van auto's is HARTING Automotive met haar elektromagnetische klepsystemen in vele verschillende toepassingen vertegenwoordigd: stuursystemen, circuits of vergrendelings- en veiligheidstechnologie zijn slechts een paar van de vele elementen die in voertuigen veilig en betrouwbaar moeten functioneren. Het is dus om een goede reden dat bedrijven uit de automobiel- en leveranciersindustrieën vertrouwen op de kwaliteitsproducten van HARTING Automotive.

Marktafbeeldingen - magneetsystemen - markten HARTING AUTOMOTIVE

Luchtvering

Voor onze aangepaste oplossingen bieden wij kabelmodules op maat, zoals complete kabelbomen.

Binnenverwarming

Voor onze aangepaste oplossingen bieden wij kabelmodules op maat, zoals complete kabelbomen.

Hoofdsteun met botsingbeveiliging

Omkeerbare elektromagneten met activeringsfunctionaliteit worden gebruikt voor impactbescherming. Wanneer deze in hoofdsteunen met botsingbescherming worden toegepast, helpen deze om de veiligheid voor de voertuigpassagiers te verbeteren en het risico op letsel te verminderen.

Touchpad

Moderne touchpads voor autoconsoles beschikken over aanrakingsfeedback om de gebruikerservaring en het gebruiksgemak te verbeteren. Onze magneten zijn ook verantwoordelijk voor deze functie.

Stuurwielverstellingen

Er zijn stuurwielen die in hoogte en lengte kunnen versteld om een comfortabele zithouding te verzekeren. Onze magneten helpen de bestuurder om het stuurwiel naar wens te positioneren en het in deze positie te zekeren.

Automatische stoelverstellingen

Twee mensen die dezelfde auto gebruiken, kunnen onmiddellijk hun eigen ideale zithouding vinden: dankzij onze magneten wordt de stoel altijd vergrendeld in een opgeslagen positie.

Slot voor versnellingenselectie

Voor automatische versnellingsbakken leveren onze magneten een bijdrage aan de verbeterde veiligheid door een functie met een slot voor versnellingenselectie in te schakelen. Het voorkomt een verkeerde bediening.

Slot voor handschoenenkastje

Dankzij de betrouwbare vergrendeling van het handschoenenkastje verzekeren onze magneten de veiligheid en beschermen ze tegen ongewenste verrassingen.

Terugtrekslot voor contactsleutel

Onze magneten verbeteren de veiligheid in de contactschakelaar door een verkeerde bediening te voorkomen. Deze voorkomen tijdens het rijden dat de voertuigsleutel er onopzettelijk uit wordt getrokken.

Parkeerslot

Druk op de rem en geef het parkeerslot vrij: voor automatische versnellingsbakken voorkomen onze magneten bedieningsfouten. Dit verzekert een verbeterde veiligheid en een uitstekend gebruiksgemak.

Schokbrekersystemen voor motorophangingen

In schakelbare motorophangingen resulteren onze elektromagneten in meer rijcomfort evenals verbeterde trillings- en geluidskarakteristieken.

E-laadkabelslot

Voor onze aangepaste oplossingen bieden wij kabelmodules op maat, zoals complete kabelbomen.

Meer industrieën

Er is ook veel vraag naar onze op maat gemaakte actuatorproducten en -oplossingen voor andere industrieën. Onze elektromagnetische kleppen zijn de favoriete producten, wanneer scheiden, opheffen of vergrendelen is vereist. Dankzij hun uiterst compacte formaat zijn deze geschikt voor gebruik in de kleinste ruimten. De elektromagnetische kleppen worden gekarakteriseerd door hun korte schakeltijden. Hun hoge kwaliteit verzekert een lange gebruikslevensduur.

Automotive Markets

Geldautomaten

Wanneer er bij geldautomaten geld wordt gestort en opgenomen, helpt ons magneetsysteem om te verzekeren dat de bankbiljetten goed zijn gesorteerd.

Huishoudapparaten

Onze magneetsystemen voeren uiteenlopende functies uit in wasmachines en vaatwassers. Deze strekken zich uit van het uitschakelen van de watertoevoer in het geval van een storing, vergrendelen van de deur en doseren van het wasmiddel.

Stroomonderbrekers voor gebouweninstallaties

Stroomonderbrekers zijn onontbeerlijk voor gebouweninstallaties. Onze magneten bieden een betrouwbare ondersteuning voor deze functionaliteit.

Toegangssystemen

Belangrijke toepassingen voor onze producten zijn voor deursloten evenals voor toegangs-, deuropenings- en vergrendelsystemen. Het betrouwbaar openen en sluiten van dergelijke toegangssystemen is verzekerd met gebruik van klassieke magneetfuncties, zoals tegenhouden, schakelen, activeren en vergrendelen.

Sorteersystemen voor brieven en pakketten

Voor het sorteren van brieven en pakketten moeten schakelpunten worden bestuurd. Dat is de taak die onze magneetsystemen betrouwbaar overnemen.

Grondstoffen wegen

Het wegen van grondstoffen wordt bestuurd door het gebruik van de vergrendelfunctie van de magneet.

Vergrendelmechanisme voor verpakkingsmachines

De klassieke magneetfunctionaliteit wordt toegepast om vergrendelmechanismen te implementeren in verpakkingsmachines.

Sorteersystemen in tabletpersen

Het sorteergebied in tabletpersen is een andere taak die onze magneten ondersteunen.

Schakelkasten

Onze magneetsystemen verzekeren de veiligheid in middenspannings-schakelapparatuur, veiligheidspositioneringsschakelaars en motorveiligheidsschakelaars. Deze worden gebruikt om ervoor te zorgen dat elektrische apparaten worden uitgeschakeld in geval van een storing en om te verzekeren dat de spanning wordt onderbroken, wanneer de beveiligingsbewakingen niet worden gesloten.

Wilt u de variëteit van onze producten verkennen?