Werken bij HARTING

Word deel van onze HARTING-familie

Wilt u graag werken voor een familiebedrijf dat persoonlijke banden onderhoudt met eigenaren en medewerkers? Wilt u meedoen en helpen de toekomst vorm te geven? Samen kunnen we de beste oplossingen voor en met onze klanten ontwikkelen – zowel extern als intern!

Wat maakt HARTING een op de toekomst gerichte werkgever?

Een werkplek met een toekomst! Onze banen zijn bedoeld voor de lange termijn. Geïndividualiseerde en gestructureerde plannen maken het u gemakkelijker om hier te starten – en uw mentor die er voor u is om u "onderweg" te ondersteunen, helpt daarbij ook. Onze banen bieden perspectief!

Bij HARTING kunt u en zou u constant kunnen leren – zij het op het gebied van persoonlijke groei, afgestemd op uw behoeften, een carrièrepad als expert of andere persoonlijke groeistappen. Laat u door ons helpen uw potentieel te ontdekken!

De Duitse regio van Oost-Westfalen biedt een prachtige, landelijke omgeving met goede stadsverbindingen. Het is ook een ideaal gebied voor een veilig familieleven.  

Kom bij ons aan boord!

Mensen

Wij weten dat onze medewerkers het fundament van ons succes zijn. Daarom is onze aandacht op u gericht. Onze verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid als werkgever is net zo belangrijk voor ons als het handhaven van een motiverende werkomgeving.

Wij promoten onderzoek, moedigen uw verdere training aan en ondersteunen u via flexibele werktijdschema's.

Kracht

Onze leidende positie op de markt en de wereldwijde vraag naar producten van HARTING onderstrepen ons succes: baanbrekende producten zijn de voorwaarde voor groei. Daarom investeren wij in onze innovatieve kracht voor de ontwikkeling, productie en verkoop van de technologie van morgen. 

Dit alles wordt bereikt via de inventiviteit en het enthousiasme van onze medewerkers in ons bedrijf. Het uw kracht die de hartslag van HARTING bepaalt.

Voor ons betekent Kracht innovatie en vooruitgang.

Partnerschap

Betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid – onze acties zijn gebaseerd op nationale en internationale samenwerkingen. Wij bieden onze medewerkers veiligheid voor een langetermijnplanning met uitgebreide gezondheidsvoordelen. Tijdens de omgang met onze zakenpartners en de samenleving als geheel voldoen wij aan de principes van maatschappelijk verantwoordelijk ondernemingsbestuur (overeenkomstig de Gedragscode van de Duitse centrale vereniging van de elektronica-industrie). Wij hebben een standvastige betrokkenheid ten aanzien van milieu- en klimaatbescherming met onze certificeringen (ISO 14001 en EMAS III). Daarnaast ondersteunen wij ook onze regio met onze maatschappelijke betrokkenheid.