Producten

Toepassingsvoorbeelden

HARTING Automotive ontwikkelt en produceert maatwerkoplossingen voor de automobiel- en andere industrieën voor gebruik in de grootschalige standaardproductie. Onze producten onderscheiden zich door hun zeer betrouwbare functionaliteit, de hoogste kwaliteit en uitstekende duurzaamheid, wanneer deze in gewone of buitengewone toepassingen met elektromagnetische kleppen worden gebruikt.  

Schakelen

Toepassingen met schakelbare motorophangingen moeten bijvoorbeeld voldoen aan essentiële omgevings- en geluidsvereisten. Hier biedt HARTING Automotive ingekapselde en gegoten systemen met een keur aan contacten die kunnen voldoen aan verschillende krachtverplaatsingsvereisten en een lange gebruikslevensduur hebben.

Onze nuttige elektromagnetische klepsystemen verzekeren verbeterd rijcomfort, trillingsbeheersings- en geluidskarakteristieken.

Activering

Voor hoofdsteunen met botsingbeveiliging: de omkeerbare systemen die in grote reeksen worden gefabriceerd, bieden een veilige, snelle activering. Dit vermogen verzekert een uitmuntende functionele betrouwbaarheid en, tegelijkertijd, uitstekende robuustheid. De elektromagnetische klep spoel wordt binnen deze gesloten systemen volledig opgesloten in de behuizing.

Dan kunnen de meest strenge technische vereisten voor gebruikslevensduur en beschermklasse worden bereikt. Er kunnen talloze contactopties en krachtverplaatsingskarakteristieken worden geïmplementeerd.

Vergrendeling

Voor automatische versnellingsbakken: met name binnenin het voertuig zijn de geluidsvereisten zeer hoog. Voor onze elektromagnetische klepsystemen is dat geen probleem. Verschillende contactsystemen en krachtverplaatsingskarakteristieken kunnen worden geïmplementeerd, afhankelijk van de specifieke toepassing.

De elektromagnetische kleppen vergrendelen automatisch tegen transversale krachten; deze kunnen in open en gesloten systemen worden geïmplementeerd.

Vergrendelingen

Voor vergrendelingen van het contactslot: de monostabiele en bistabiele systemen voldoen aan zeer hoge geluidsvereisten en maken een groot aantal schakelcycli mogelijk. De open elektromagnetische hefklepfunctie heeft een magnetisch lichaam dat de elektromagnetische klepspoel slechts gedeeltelijk omringt.

Afhankelijk van de richting van de krachtuitvoer van de armatuur wordt een onderscheid gemaakt tussen trek- en duwwerkingen. De lineaire beweging wordt bereikt van het slagbegin tot het slageinde met gebruik van een elektromagnetische kracht. De reset gebeurt met gebruik van externe krachten of een veer.

Aanrakingsfeedback

Voor touchpads: de elektromagneten van HARTING Automotive kunnen worden gebruikt om zeer nauwkeurige krachtverplaatsingskarakteristieken te bereiken.

De elektromagnetische actuatoren voldoen aan de hoogste vereisten voor oppervlakkwaliteit. Deze beschikken over een snelle start/stop-reactie, lage wrijving en maken een hoge frequentie mogelijk. 

Kabelassemblage op maat

Voor luchtveringen: HARTING Automotive assembleert ook op maat gemaakte kabelbomen. Als er bepaalde IP-vereisten zijn, kunnen afdichtingen en pakkingen worden ontworpen en gefabriceerd voor de specifieke toepassing van de klant. Met onze voornamelijk volautomatische krimpmachines kan aan alle aansluitvereisten worden voldaan.

Uiteenlopende industriële toepassingen

Scheiden, opheffen, neerlaten, sluiten, openen, tegenhouden, ontgrendelen, vergrendelen: de elektromagnetische systemen op maat van HARTING Automotive onderscheiden zich in talloze toepassingen en industriële sectoren dankzij hun uitstekende geleidbaarheid en betrouwbaarheid. 

Wilt u meer te weten komen?