Direkte web-seminar

OPGRADÉR JERES INFRASTRUKTUR: ETHERNET-FORBINDELSE TIL PROBLEMFRI SENSOR-2-CLOUD-KOMMUNIKATION

DIREKTE WEB-SEMINAR DEN 5. MAJ 2021

Du kan også tilmelde dig web-seminaret, hvis du ikke har tid til at deltage direkte. Du modtager en e-mail efter web-seminaret med et link til videooptagelsen.

Ethernet er den gennemprøvede kommunikationsteknologi i branchen. Det vil sikre en problemfri sensor-til-cloud-kommunikation i automatiseringspyramiden i fremtiden. Men hvilken forbindelsesløsning passer til kravene i jeres infrastruktur?

Ud over den gennemprøvede RJ45 er der en række nye løsninger såsom SPE eller ix Industrial, som er perfekt fremstillet til industri 4.0 og vejen til IIoT. På web-seminaret præsenterer vi tingenes tilstand for Ethernet-forbindelse.


VI VIL TALE OM:

  • Innovationer og nye økosystemer på vejen til IIoT
  • Muligheder for Ethernet-forbindelse i et overblik
  • Applikationseksempler: Hvordan man skal vælge den rigtige løsning til applikationen

 

EKSPERT

Joachim Finke

Leder af PM-Netværk Interface Konnektorer
HARTING Electronics GmbH

"Ethernet er den mest vigtige og mest udbredte standard for industriel kommunikation. Vi har udviklet ny og pålidelig netværksinfrastruktur til vores kunder i mange år. Uanset om det er otte, fire eller kun to ledninger: Vi giver jer den rette infrastruktur til at tage skridtet ind i IIoT".

REGISTER NOW!

Register now for our web-seminar and additionally subscribe to HARTING News. After filling out the form you will receive an email confirmation with your access information for the web-seminar.
I accept the Privacy Policy and the General Terms of Use.

 

WEB-SEMINAR-SERIE FOR INDUSTRIELLE BANEBRYDERE

Flere web-seminarer? I vores serie INDUSTRIAL ETHERNET TRENDS introducerer vi tendenser, udviklinger og løsninger inden for industriel Ethernet. Lad dig inspirere og opdag muligheder for din virksomhed.

 

Om HARTING
HARTING Technology Group er en af verdens førende leverandører af industriel tilslutningsteknologi til de tre livliner Data, Signal og Effekt og har 14 produktionsanlæg og 44 salgsselskaber. Desuden producerer virksomheden også kassesystemer til detailhandlen, elektromagnetiske aktuatorer til brug i biler og industriserier, opladningsudstyr til elektriske køretøjer samt hardware og software til kunder og applikationer inden for automatiseringsteknologi, maskin- og anlægsteknik, robotteknologi og transportteknik. I regnskabsåret 2019/20 omsatte ca. 5.500 medarbejdere for 759 mio. EUR.