HARTING-stik i wafer-scannere

Wafer-scannere er meget komplekse systemer, der bruges til at påføre strukturer på halvlederwafers. Uden sådanne maskiner ville det være utænkeligt med et informationssamfund i dag, eftersom IC'er, computeres kernekomponenter, mobiltelefoner osv. ikke kunne produceres i stort antal.

Wafer-scannere og deres komponenter skal have pålidelig strømforsyning. For at bruge så lidt plads som muligt anvendes kompakte stik som f.eks. Han®Q5/0. Dette stik passer nøjagtigt ind i et hus af størrelsen Han® 3A og har i alt 5 Han® E-kontakter (mærkestrøm: 16 A, 230/400 V) og en PE-plads.

Den ideelle løsning til forsyning af wafer-scannerkomponenter - i dette tilfælde en Twinscan NXT 1980Di fra ASML - med strøm Han® Q5/0-stikket.

I tilfælde af delvis samling kan en strøm på mere end 35 A endda overføres ved en omgivende temperatur på 20 °C. I kombination med EMC-huse opnås også en meget god afskærmningsdæmpning - hvilket sikrer, at effekttransmissionen via Han® Q5/0 ikke forstyrrer den omgivende elektronik.

Han® Q - Stik ikke kun til drev

Desuden giver varianten til PCB-adapteren mulighed for at lodde Han® Q5/0 direkte på et printkort. Med denne tilgang sparer brugerne sig selv for den ellers komplekse ledningsføring af industristikket til en klemrække på PCB - hvilket ikke kun er dyrt, men også indebærer en risiko for fejl.

Katalog, brochurer, flyer